SENASTE NYTT!

Få snyggare kropp och högre IQ – gå på revy!

Nya studier visar att det finns tydliga samband mellan att gå på revy och få plattare mage. Orsaken tros vara alla hysteriska skrattanfall som positivt stimulerar magens större muskulatur. Dessutom har personer som går på revy i snitt 30% högre IQ än de som stannar hemma och tittar på Vem vet mest. (Källa: Google).

Vidare använder revybesökare färre förskönande produkter, såsom smink eller instagramfilter, eftersom skratten skänker hyn en ”livfull lyster som håller längre”, enligt återkommande revypublik. Mölndalsrevyn 2018 heter FEJK – en äkta revy. I en tid med clownpresidenter, nättroll och kaosrubriker krävs lite glimten i ögat och förlösande skratt. För som revykungen Hasse Alfredsson sa: ”Om allting är förjävligt måste man ändå vara glad, för det är ens skyldighet att inte öka världens sorg.”

Välkommen att skratta med oss!

Inslag i Radio P4 29/12 2017

med Förmiddag i P4 Göteborg med Ida Mikko och Per Dahlberg | http://t.sr.se/2qRzmA4

”Ensemblen är kanske den bästa som Mölndalsrevyn haft”

Veteranerna Karin Mickelbo, Lena Gustafsson har ett gott sällskap av komikern och entertainern Tobias Herbertzon. Sara Sanzén är min nya favorit och kul vara det också att se Anton Nordin, fotbollslöfte som troligen får mer framgång på scen än plan.

Om Mölndalsrevyn fortsätter med att producera äkta revy, så ser jag fram emot firandet av en 45-åring nästa år.

Kjellåke Dahlin, Borås Tidning

”Rivig start för revyn”

Bäst under den första akten var nog ändå slutnumret med ”Möllans fria musikaliska teater”. I ett snyggt, roligt och intelligent nummer skämtas det om allt från finkultur och reklam till vad som är kränkande (i det här fallet att dra alla bananer över en kam), allt inramat av riktigt bra sång och koreografi!

Elvira Linderot, Mölndalsposten